Piedalies konkursā «Ekovitamīns» un laimē dāvanu karti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociāciju piedāvā konkursu «Ekovitamīns».

Konkurss «Ekovitamīns» aicina dalīties pieredzē, kā uzvarēt saaukstēšanās slimības. Mēs gaidām dažādas receptes. Receptē jānorāda izmantojamās sastāvdaļas un pagatavošanas gaita. Par plusu tiks uzskatīts pievienots foto.

www.dabasbode.lv

www.ekoprodukti.lv

izglitiba@apollo.lv

Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija, kas pārstāv bioloģiskos zemniekus un veicina bioloģiski ražotu produktu piegādi patērētājiem, informē  un izglīto sabiedrību par bioloģisko lauksaimniecību un ekoloģiskiem produktiem Bioloģiski ražotos produktus iegūst, saimniekojot ar dabiskām bioloģiskām metodēm t.i. nelietojot ķīmiskos pesticīdus un minerālmēslus (netērē enerģiju to ražošanai, neiznīcina nezāles, kaitēkļus un sīkbūtnes ar indēm), bet veicinot auga dabisko barošanos no ūdens, gaisa un augsnes ar saules enerģijas un mikroorganismu palīdzību. Bioloģiskā lauksaimniecība ir ilgtspējīga, jo pamatojas uz dabas procesu izpratni: vispirms uz apzināšanu, ka viss, kas ir ap mums un mūsos nāk no saules, plašākā nozīmē no kosmosa enerģijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu