Mavrokefalidis - Eiropas kausa izcīņas nedēļas MVP

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Eiropas kausa izcīņas basketbolā apakšgrupas pēdējās kārtas vērtīgāko spēlētāju kļuvis Grieķijas kluba Atēnu «Maroussi Costa Coffee» basketbolists Luks Mavrokefalidis.

«Maroussi Costa Coffee», kas spēlēja vienā apakšgrupā ar Rīgas ASK, pēdējā kārtā ar 83:72 izbraukumā pieveica Francijas klubu «Chorale Roanne», garantējot vietu nākamajā posmā. Šajā mačā Mavrokefalidis guva 22 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un atdeva četras rezultatīvas piespēles, kas kopā deva 34 lietderības koeficienta punktus.

Par nedēļas otro efektīvāko spēlētāju kļuva bijušais BK «Ventspils» spēlētājs Džimijs Beksters, kurš tagad pārstāv Stambulas «Besiktas Cola Turka», kas ar 96:91 pieveica Francijas komandu «STB Le Havre», bet Beksters šajā laikā guva 33 punktus, kas deva 32 lietderības koeficienta punktus.

Trešā efektīvākā spēlētāja godu ar 31 lietderības koeficienta punktu dalīja Tariks Kirksejs no Kazaņas «Unics» un Arturs Lī no Čehijas komandas «CEZ Nymburk». Kirksejs uzvarētajā mačā Rīgā pret «Barons/LMT» komandu guva 21 punktu, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles. Bet Čehijas klubs pēdējās sekundēs piekāpās Serbijas komandai «Hemofarm», un Lī šajā laikā guva 25 punktus, izdarīja četras rezultatīvas piespēles un pārtvēra piecas bumbas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu