Pašmāju groks un citas receptes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Iesūti arī tu savas receptes konkursam un laimē dāvanu karti. [s:21275]

Ja esi saaukstējies:

1. Ja «krūtis ciet», katliņā nelielā ūdens daudzumā liek nomizotus, sagrieztus kartupeļus (300–500 g), uzber ēdamkaroti sāls un vāra, kamēr ūdens izgarojis, tad sastampā, ieliek linu drāniņā un silto saini patur 10–15 minūtes krūšu apvidū (var gan uz muguras, gan priekšpusē).

2. Imunitātes stiprināšanai — nomizo vienu banānu un saspaida kopā ar sasmalcinātu ķiploka daiviņu (interesanta garša un nejūt tik ļoti ķiplociņu).

3. Kuri drīkst, tiem iesaku «pašmāju groku» — krūze liepziedu tējas + 1 tējkarote upeņu ievārījuma + 1 tējkarote Latvijas medus + 30 g šņabja + citrona šķēlīte.

Tam visam klāt tuvu cilvēku mīļums, un būsi vesels!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu