Iznākusi grāmata «Bērnu uzturs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Jāņa Rozes apgāda» jaunums — veselības un pavārmākslas ekspertes Judītes Vilsas grāmata «Bērnu uzturs».

No pirmajām paštaisītā biezeņa karotēm zīdainim līdz gardām maltītēm izvēlīgam pusaudzim — grāmata «Bērnu uzturs» būs neatsverams ceļvedis mūsdienu «pārtikas džungļos» visiem vecākiem, kas jau kopš mazotnes vēlas pieradināt bērnu ēst veselīgi un daudzveidīgi.

Kā iemācīt mazuli ēst brokoļus, ziedkāpostus un citus dārzeņus un prasīt vēl? Ar kādām smalkām viltībām uzvarēt sliktu apetīti? Vai atteikšanās no ēdiena ir tikai untums, vai zem tās var slēpties kas nopietnāks? Ko gardu un veselīgu vislabāk piedāvāt bērnam, kas atveseļojas no slimības? Kādi kārumi ir atļaujami un mazāk kaitīgi? Kā palīdzēt pusaudzim kontrolēt lieko svaru? Un ko īsti domāt par pārtikas piedevām? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem atradīsiet atbildes grāmatā «Bērna uzturs», kuras autore — ilggadīgā veselīgas ēšanas eksperte no Lielbritānijas Judīte Vilsa piedāvā vecākiem reālus risinājumus dažādām ikdienas situācijām ģimenes virtuvē. Grāmatā atradīsiet arī lieliskas idejas un receptes ātri pagatavojamām un bērniem īpaši pievilcīgām maltītēm katrai dienai.   

Par autori

Judīte Vilsa ir veselīga dzīvesveida un veselīga uztura eksperte Lielbritānijā jau divdesmit gadus. Viņa sarakstījusi desmitiem grāmatu par veselīgu uzturu, kas kopumā pārdotas divu miljonu eksemplāru skaitā. Populārākā no tām ir visā pasaulē pazīstamā «Ēšanas Bībele» («The Food Bible»).

Tulkojums latviešu valodā: Ilona Brīvmane.
Māksliniece: Iveta Paegle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu