«Acme Film» iepazīstina ar zīmolu SMART — labu kino gudram skatītājam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filmu izplatīšanas kompānija «Acme Film» iepazīstina skatītājus ar jaunu zīmolu SMART, kas ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas — vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Turpmāk šādas «Acme Film» piedāvātās filmas kinoteātros un DVD būs atpazīstamas ar zīmolu SMART.

Kompānija «Acme Film» jau tradicionāli kino skatītājiem Latvijā piedāvājusi Amerikā, Eiropā un citur pasaulē tapušu labu kino, ko turpmāk apvienos zīmols SMART. Tās ir īpašas filmas neatkarīgi no tā, vai filmas režisors un aktieri ir ļoti populāri vai pavisam nezināmi un vai tās ir guvušas balvas un atzinību kinofestivālos.

Kolekcijā SMART iekļautas tādas vēl pašlaik kinoteātros skatāmas filmas kā Vudija Allena «Vikija, Kristīna Barselona» ar lielisku aktieru ansambli, «Cīkstonis» ar «Zelta globusa» laureātu Mikiju Rurku titullomā. Drīzumā uz ekrāniem nonāks SMART kolekcijas filmas «Če: Argentīnietis» — režisora Stīvena Soderberga biogrāfiskā drāma ar Benisio del Toro galvenajā lomā, «Divi mīlētāji» ar Gvinetu Paltrovu un Vakinu Fīniksu. Jaunākās filmas SMART DVD kolekcijā ir brāļu Koenu «Sadedzināt pēc izlasīšanas», attiecību drāma «Elēģija» ar Pēnelopi Krusu un melnā komēdija «Reiz Brigē».

SMART kolekcijas filmas iekļautas kinolekciju ciklā «Tas, ko tu nedrīksti nezināt», ko 23. janvārī kinoteātrī «Rīga» atklās savdabīgā filma par Boba Dilana dzīvi «Manis tur nav», kurai sekos «Okšķeris» ar Džūdu Lovu un Maiklu Keinu, Deivida Linča «Iekšzemes impērija» un citas filmas. No 23. janvāra kinoteātrī būs iespējams arī iegādāties šīs un citas «Acme Film» SMART kolekcijas filmas, kas iznākušas DVD formātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu