Izlaiž «Kaspersky Anti-Virus» prototipu «Windows 7» operētājsistēmai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompānija «Kaspersky Lab» paziņojusi par «Windows 7» operētājsistēmai paredzēta «Kaspersky Anti-Virus» tehniskā prototipa izlaišanu. Prototips ir veidots, izmantojot jaunu antivīrusu kodolu, kas nodrošina maksimālu aizsardzību pret visu veidu mūsdienu interneta apdraudējumiem. Prototips ir paredzēts datoriem, kuros darbojas «Windows 7» beta versija.

«Windows 7» ir nākamā «Microsoft Windows» operētājsistēmas versija personālajiem datoriem. Tās pirmā publiskā testa versija tika izlaista 2009. gada janvāra sākumā.

«Mums nav šaubu, ka jaunā «Windows» versija piesaistīs IT speciālistu uzmanību, tāpēc mēs laikus esam sagatavojušies tās izlaišanai,» saka «Kaspersky Lab» produktu marketinga vadītājs Aleksejs Kalgins. «Mūsu uzņēmums par vienu no saviem galvenajiem uzdevumiem vienmēr ir uzskatījis jauno «Microsoft» operētājsistēmu atbalstu. Piemēram, «Kaspersky Anti-Virus» operētājsistēmai «Windows Vista» tika izlaists šīs sistēmas oficiālās publikācijas dienā, bet «Windows Server 2008» izlaišanas brīdī «Kaspersky Anti-Virus» bija vienīgais antivīrusu produkts ar «Microsoft» sertifikātu darbam šajā sistēmā. Jau tagad lietotāji var izmēģināt, kā mūsu antivīrusu tehnoloģijas darbojas jaunajā sistēmā.»

«Kaspersky Anti-Virus» operētājsistēmas «Windows 7» beta versijai ir visaptverošs risinājums, kurā ietilpst antivīrusu skeneris, heiristiskais analizators cīņai ar iepriekš nezināmām kaitīgām programmām, ugunsmūris un surogātpasta filtrs. Prototips efektīvi aizsargā pret visu veidu mūsdienu interneta apdraudējumiem: vīrusiem, tārpiem, «Trojas zirgiem», spiegošanas programmām, hakeru uzbrukumiem un surogātpastu.

Izstrādājot «Kaspersky Anti-Virus» prototipu operētājsistēmai «Windows 7», par pamatu ņemts korporatīvais risinājums darbastaciju aizsardzībai «Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations», kas izmanto jaunu antivīrusu kodolu. Jaunais kodols, kā arī citas tehnoloģijas, kas pilnveido programmas darbu, nodrošina vēl labāku kaitīgo programmu detektēšanu, ātrāku darbību, samazina sistēmas resursu patēriņu — jo īpaši divu un četru kodolu procesoriem. Prototips atbalsta gan 32, gan 64 bitu versijas. Risinājuma interfeiss, uzstādīšanas un konfigurācijas procedūras piemērotas gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

«Jaunā «Microsoft» operētājsistēma varētu būt drošāka un produktīvāka nekā iepriekšējā, un mēs sagaidām, ka pēc tās oficiālas izlaišanas daudzi lietotāji pāries uz to,» piebilst Aleksejs Kalgins. «Esam saņēmuši daudz pieprasījumu no uzņēmumiem, kuri vēlas pāriet uz «Windows 7» un testē tās produktivitāti un saderību ar līdzšinējām programmām. Uzskatām, ka mums jau tagad jāgarantē viņu drošība, tāpēc prototipu operētājsistēmai «Windows 7» veidojām uz komerciāla produkta bāzes.»

Vēl jaunās sistēmas testēšanas posmā «Kaspersky Lab» plāno izlaist arī centralizētas aizsardzības administrēšanas līdzekļus. Pirms «Windows 7» oficiālās publikācijas ir plānots izlaist pilnu produktu klāstu, kas operētājsistēmas jaunās versijas mājas un korporatīvajiem lietotājiem nodrošinātu pilnīgu aizsardzību.

http://www.kaspersky.com/windows7

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu