Iznācis animācijas filmas «Randiņš Belevilā» DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

27. janvārī, pāris dienas pēc paziņojuma par Amerikas Kinoakadēmijas balvas «Oskars» nominācijām, plkst. 18.00 Rīgas Kinomuzeja telpās notiks DVD diska «Randiņš Belevilā» prezentācija. Pēc ilgas un rūpīgas diska tapšanas filmu studija «Rija» nodod to skatītāju vērtējumam.

DVD diskā iekļauta slavenā franču režisora Sylvain Chomet elegantā filma «Randiņš Belevilā», kas ir stāsts par Čempionu — zēnu, kuru audzina vecmāmiņa, par «Tour de France» velobraucienu, par trim ekscentriskām dāmām, kas apvienojušās ansamblī «Bellevillas trio» un noslēpumainiem vīriem melnā. Vēl diska izvēlnē atradīsiet zīmēšanas paraugstundu, ko vada filmas režisors, kā arī grupas «M» videoklipu.

Filmu studijā «Rija» zīmētā animācijas filma «Randiņš Belevilā»  kļuvusi par paliekošu vērtību pasaules animācijā, tā ieguvusi daudz dažādu festivālu godalgas, tikusi iekļauta  Kannu kinofestivāla oficiālajā atlasē un divas reizes tikusi nominēta «Oskara» balvai. Filmas mūzikas autors Bens Šarets ar šo filmu tika nominēts «Grammy» balvai kategorijā par labāko filmu mūziku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu