«Čārlija eņģeļos 4», iespējams, tēlos dziedātāja Rianna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Pirmo divu «Čārlija eņģeļu» daļu producente Nensija Džuvonena intervijā «SCI FI Wire» pastāstījusi par plāniem uzņemt trešo daļu. Visticamāk, filmas režisors vairs nebūs Makdžī, toties vienā no lomām, iespējams, būšot redzama dziedātāja Rianna.

Džuvonena paskaidrojusi, ka, kaut arī ar jautājumiem par «Čārlija eņģeļu» turpinājumu tirdīta jau sen, nopietni par šādu iespēju viņa sākusi domāt pirms astoņiem mēnešiem un pašlaik jau meklējot labu stāstu jaunajai filmai. Producente gatavojoties turpinājuma pamatā izmantot tās septiņdesmito gadu seriāla epizodes, kurās «eņģeļi» bija veseli četri.

Ceturtais eņģelis, kas palīdzēs Drū Berimorai, Lūsijai Liu un Kameronai Diazai, būšot R'n'B dziedātāja Rianna, kas, visdrīzāk, pati par to vēl nenojauš.

Makdžī jauno filmu nerežisēs, jo turpmākos gadus būs ļoti aizņemts — vispirms viņam jāuzņem «Terminatora» piektā un sestā daļa, un viņš gatavojas filmēt arī «Kapteini Nemo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu