Kino «Rīga» notiks filmas «Es neesmu šeit» papildu seanss

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Ņemot vērā lielo skatītāju interesi, ceturtdien, 29. janvārī, plkst. 20.30 kinoteātra «Rīga» Lielajā zālē būs iespējams noskatīties Toda Heinesa filmas «Es neesmu šeit» («I’m Not There») papildu seansu. Filma, kas veltīta leģendārā mūziķa Boba Dilana daiļradei, guvusi ievērojamu skatītāju atsaucību.

Ar filmu «Es neesmu šeit» («I’m Not There»), ko ievadīja Ditas Rietumas un Klāsa Vāveres lekcija «Viņi ir šeit: Keita Blānšeta, Tods Heiness un Bobs Dilans», pagājušo piektdien atsākās popularitāti ieguvušais kinolektorijs «Tas, ko tu nedrīksti nezināt!». Pirmais šā gada kinolektorija pasākums radīja ievērojamu skatītāju interesi — tika pārdotas visas biļetes, un kinoteātra Lielo zāli piepildīja vairāk nekā 500 skatītāju. Lai visiem interesentiem būtu iespējas filmu noskatīties, kinoteātrī «Rīga» tiks organizēts filmas papildu seanss.

Nākamajā kinolektorijā 4. februārī kino «Rīga» Lielajā zālē plkst. 17.30 skatītājiem būs iespēja noklausīties Viktora Freiberga lekciju par nesen mūžībā aizgājušā britu dramaturga, Nobela prēmijas laureāta Harolda Pintera neizdzēšamu ieguldījumu kinematogrāfijā. Pēc lekcijas tiks demonstrēta filma «Okšķeris» (2007), kas kļuva par dramaturga pēdējo darbu kino. Pēc Pintera scenārijiem veidotas filmas «Sulainis» (1963), «Svešinieka mierinājums» (1980), «Franču leitnanta sieviete» (1981) u. c.

Projektu veido biedrība «Ekrāns», Rīgas Kino muzejs un Nacionālais kino centrs, kompānija ACME un kinoteātris «Rīga». Projektu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

Biļetes cena — Ls 2,50 (ar ISIC karti — Ls 2,00).
Speciālais piedāvājums — pērkot biļetes uz septiņiem lektorijiem (uzreiz vai sakrājot septiņas biļetes no katra lektorija), astoto saņem bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu