«Rēgu bruņiniekam» būs turpinājums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Studija «Columbia Pictures» tomēr nolēmusi filmēt «Rēgu bruņinieka» («Ghost Rider») turpinājumu, par spīti tam, ka pirmā «Marvel» komiksa ekranizācijas daļa neguva īpašu nedz skatītāju, nedz kinokritiķu atzinību un tā arī neatpelnīja savu 110 miljonu dolāru lielo budžetu, vietējā tirgū savācot vien nieka 116 miljonus dolāru.

Tomēr pašlaik studija esot sameklējusi jaunajam projektam scenāristus. Galveno lomu otrajā daļā, visticamāk, atkal atveidos Keidžs. Kas attiecas uz režisoru Marku Stīvenu Džonsonu, tad viņa dalība projektā ir zem lielas jautājuma zīmes. Divas no trim viņa režisētajām filmām ir komiksu ekranizācijas, un abas vērtētas kā ļoti viduvēji darbi.

Filmas oriģinālā motociklists kaskadieris, lai glābtu savu tēvu, atdod dvēseli Sātanam, un pēc vairākiem gadiem Sātans prasa atpakaļ savu parādu — varonis sāk pildīt dažādus pakalpojumus tumšo spēku labā, vienlaikus cenšoties uzveikt Sātana dēlu Blekhārtu.

Turpinājumā varonis došoties sātaniskā «izbraukumā» pa Eiropu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu