Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Cik svarīgs ir tavs orgasms?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Arī mūsdienu vīriešiem joprojām ir ļoti daudz neskaidrību par sievietes orgasmu. Orgasms pats par sevi nav nekāds jaunums, bet Viktorijas laika tikumi liedza atzīt domu, ka arī sievietes varētu gūt baudu no seksa.

«Aizver acis un domā par Angliju!» — tāds bija klasiskais mātes padoms meitai vakarā pirms kāzām.

Tomēr, reiz atzīts publiski, sievietes orgasms ar katru gadu kļuva arvien sarežģītāks. Kā jau noskaidrojām, diskusijas par vaginālo un klitoriālo orgasmu izrādījās tukšas blēņas. Bet tad seksa pētnieki no Sentluisas Māsterss un Džonsons nāca klajā ar paziņojumu, ka sievietes ir spējīgas sasniegt neskaitāmus orgasmus pēc kārtas, līdz pārgurumā sabrūk, un viņiem nav izdevies noskaidrot sieviešu seksuālo spēju robežas.

Iedomājies, kādi traumatiski drebuļi pārņēma vīriešus ar viņu vienreiz lādējamiem ieročiem, uzzinot, ka sievietes ir tehniski nepiepildāmas!
Protams, tehniskā nepiepildāmība un reālais apmierinājums ir divas pilnīgi dažādas lietas. Kaut arī daudzas sievietes ir spējīgas pieredzēt un izbaudīt daudzus orgasmus, vairumam no viņām pietiek ar vienu, bet labu orgasmu.

Būs reizes, kad tu jutīsies apmierināta vispār bez kāda orgasma. Tomēr es domāju, ka ir ļoti svarīgi, lai tu liktu savam vīrietim saprast, ka viņa pienākums mīlējoties ir palīdzēt tev sasniegt orgasmu. Tas liks viņam vairāk papūlēties un uzlabot tehniku, bet ieguvēji no tā būsiet jūs abi. Ja tu neaizstāvēsi savas tiesības uz orgasmu, tad viņš ātri vien atradināsies tev to sniegt un jūsu sakars izirs pats no sevis viņa slinkuma un tavas neapmierinātības dēļ.

Bet kā tās aizstāvēt? Ja vīrietis ir mīlējies ar tevi, sasniedzis orgasmu un tagad nepārprotami gatavojas labi nosnausties, ar kādiem pasaules spēkiem piedabūt viņu parūpēties arī par tevi?

No viņa vīrietiskā lepnuma tev būs maz labuma. Protams, tu vari mēģināt to atdzīvināt, spēcīgi un enerģiski berzējot un reizē sūkājot tā galu. Bet arī tad, ja viņa lepnums paliek ļengans un inerts, partneris nav zaudējis spēju sniegt tev ilgoto orgasmu.

Saņem viņa roku, iespied to savā kājstarpē, uz klitora, un sāc ar to masturbēt sevi. Nesaki ne vārda, viņš tevi tāpat sapratīs. Ja viņš nespēj atrast visjutīgāko punktu, parādi to un pieskaņo viņa rokas ritmu sev vēlamajam, vienkārši pieturot vīrieša roku.

Ja vēlies, lai viņš sniedz tev orgasmu ar mēli, tad tikai iečuksti ausī: «Palaizi mani!» Tu atklāsi, ka ļoti viegli vari vadīt viņa sniegto stimulāciju, kad viņa galva atrodas tev starp kājām. Iespied viņa muti un degunu savā vulvā, berzē klitoru pret viņa matiem, lieto viņa galvu un seju kā erotiskās uzbudināšanās instrumentu. Tas uzbudinās arī viņu, jo katrā vīrietī ir mazliet mazohisma, un kā atlīdzība tevi gaidīs viņa spēkus atguvušais draudziņš.

Stāsti viņam par savām izjūtām orgasma laikā. Reizēm vīrieši ir pārliecināti, ka tās ir tikai klusas muskuļu trīsas vai arī tevi iekša plosās salūts. Labas seksuālas attiecības nozīmē arī sarunas mīlēšanās laikā, un, jo vairāk viņš zinās par tavām orgasma sajūtām, jo vairāk viņš mīlējoties spēs identificēties ar taviem pārdzīvojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu