Šovakar Rīgā uzstāsies «jaunais Eltons Džons»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TopConcert

Vācijas ierakstu kompānijas «Mabuse Records» vadītājs sauc viņu par «jauno Eltonu Džonu», Mihails Zadornovs – par «cilvēku-orķestri».

Jau šovakar Kongresu namā notiks īsti svētki jazz, soul & romantic pop mūzikas cienītājiem – ar solokoncertu uzstāsies «Jaunā viļņa 2005» laureāts un kopš 2006. gada arī mūzikas līdzproducents, talantīgais vokālists un virtuozs pianists Brendons Stouns. Koncerta īpašais viesis būs Mihails Zadornovs.

«Šis mūzikas stils dzīvos vienmēr, tam nevajag orientēties uz pašreizējo. Mūzika, ko izpilda Brendons Stouns, ir ikvienas paaudzes mūzika. Viņš ir jaunais Eltons Džons, Billijs Džoels, Barijs Manilovs. Pašlaik ir palikuši tikai daži jauni mūziķi, kas spētu darīt visu – vienlaicīgi uzstāties gan dziedot, gan arī spēlējot klavieres, sacerēt un producēt dziesmas; Brendons ir viens no tiem. Katra viņa dziesma ir stāsts muzikālajā formā. Brendons ir romantiķis un viņa brīnišķīgās balādes spēj aizkustināt daudzu cilvēku sirdis. Bet viņa koncerti ir ekstra klase,» stāsta «Mabuse Records» pārstāvis D. Klinowski.

Lai gan Latvijā pēdējo gadu laikā viņš ir bieži viesojies kā īpašais viesis dažādos TV šovos, kā arī Valērija Meladzes un Mihaila Zadornova koncertos, Sv. Valentīna dienas koncerts būs īpašs – divu stundu garumā skanēs romantiskas dziesmas spāņu, franču, angļu, gruzīnu u.c. valodās (kopumā Brendons dzied astoņās valodās) viņa vācu grupas pavadījumā. Koncertā uzstāsies arī viens no Vācijas labākajiem saksofonistiem – Max Varshavsky. Un, protams, Brendons ne tikai dziedās, bet arī spēlēs klavieres.

Koncerta sākums plkst. 19:30, Rīgas Kongresu namā. Bērniem līdz 6 gadu vecumam – bez maksas (neaizņemot vietu).

Biļetes pieejamas «Biļešu serviss» tirdzniecības vietās, to cena no 9 Ls. Ar «Čili Pica» draugu karti – par 20% lētāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu