Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā «izspiest» no sava vīrieša orgasmu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Mūsdienu sievietei nav nekāda iemesla samierināties ar sava vīra vai mīļākā neapmierinošo seksuālo sniegumu, ja vien viņam nepiemīt fiziski vai garīgi defekti.

Tomēr bieži sievietei pašai nepieciešams uzņemties iniciatīvu, lai liktu vīrietim saprast, ka viņai ir tiesības uz orgasmu un viņa pienākums ir to sniegt.

Divdesmit deviņus gadus vecā sekretāre Treisija stāsta, kā reizi par visām reizēm izārstējusi savu mīļāko no seksuālā slinkuma:

«Teorētiski viņš zināja, ka sievietēm mēdz būt orgasms, tomēr praktiski neko nedarīja, lai to sniegtu. Viņam pietika, ka var beigt pats. Manas jūtas viņam neko nenozīmēja. Tad es sāku pirkt «Playgirl» tipa žurnālus un atstāju tos visās malās. Tas viņu darīja greizsirdīgu un dusmīgu.

Kādu vakaru, kad beidzām mīlēties, pareizāk sakot, beidza mīlēties viņš, es sāku masturbēt. Es darīju to atklāti — elsdama un kunkstēdama. Viņš jau bija pa pusei aizmidzis, bet tūlīt uzlēca sēdus, it kā būtu dabūjis sāli dibenā, un iebrēcās: «Pie joda, ko tu dari?»

Es teicu, ka mēģinu sasniegt orgasmu, jo viņš nav mani apmierinājis. Viņš ļoti satraucās, galvenokārt tāpēc, ka biju aizskārusi viņa vīrišķo pašcieņu. «Kā es varēju zināt, ka tev tas nepieciešams?» viņš kauca.

Galu galā viņš nomierinājās, un kopš tā laika mums vairs nav nekādu problēmu. Viņš vienmēr pārliecinās, vai esmu beigusi. Viņš tomēr prata novērtēt, ka es neesmu meklējusi citu vīrieti, kaut arī viņš mani neapmierināja, kā nākas.

Manuprāt, vīrieši tieši tāpat varētu izrīkoties ar sievietēm, kuras gulta nav pārak labas: visās malas atstāt žurnālus «Playboy» un masturbēt savas sievas vai draudzenes acu priekšā. Tas uz sirdsapziņu iedarbojas kā adatas dūriens dibenā.»

Vai vienlaicīgs orgasms ir nepieciešams? Bet vai jūs esat kopā, lai gūtu no mīlēšanās visu iespējamo?

Ir labi, ja laiku palaikam tas tā notiek, jo tad katra atsevišķo orgasmu pastiprina otra partnera muskuļu spazmas. Daudzām sievietēm orgasmu izraisa vīrieša spermas šļākšanās pret dzemdes kakliņu. Un daudziem vīriešiem ejakulāciju stimulē sievietes vagīnas kontrakcijas.

Jo vairāk tu iepazīsi sava partnera tehniku un ritmu, jo vieglāk jums kļūs sasniegt orgasmu vienlaikus. Tu pēc peņa saspringuma un sēklinieku savilkšanās spēsi noteikt, kad viņš ir gatavs ejakulācijai, un viņš pēc tavu krūšu galu erekcijas un pārmaiņām vagīnā jutīs, kad esi tuvu orgasmam.

Tomēr vienlaicīgs orgasms nav obligāta labu seksuālo attiecību sastāvdaļa, un neesi sarūgtinātajā tas neizdodas. Ja arī viens no jums ir beidzis, tas nenozīmē, ka balle beigusies. Tā turpinās tikpat seksuāli, līdz arī otrs ir novests līdz apmierinošam finišam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu