Ielāgo, pirms precies!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa/Scanpix

Ja esi labi spēlējusi randiņu spēli, īstais ir parādījies pie apvāršņa, bet nākamais solis ir laulības, tad sāk darboties pavisam citi likumi.

Katram pārim ir savs viedoklis par kāzu ceremoniju un to, kādai jābūt kopdzīvei. Dažas lietas jāievēro pat tiem, kas vēlas izrādīt individualitāti.

Laiks pirms kāzām ir laiks, kad pārrunāt galvenos jautājumus: par naudu, bērniem (bērnu skaitu vai dzīvi bez viņiem, audzināšanu, reliģisko ievirzi viņu audzināšanā utt., turpmāko karjeru vai mācībām, ģimenes ligzdiņas veidošanu (kur dzīvosiet, vai kopā iegādāsieties kādus īpašumus).

Ja vēlies noslēgt laulības līgumu, neatliec tā sastādīšanu līdz pēdējam brīdim un ņem vērā, ka puisis var apvainoties, ja viņš ir tas, kas vēlas noslēgt šo līgumu, bet tu domā, ka viņš nav romantiski noskaņots; atceries — mūsdienās šie līgumi ir ļoti populāri. Ja izlem ar to nodarboties, atrodi labu advokātu. Kad līguma nosacījumi jūs abus apmierina, ātri parakstiet to un ķerieties pie turpmākajiem darbiem.

Izlemiet, vai jums būs kopīgs bankas konts un kurš maksās rēķinus. Atklāj savus ietaupījumus, kā arī izstāsti par problēmām (ja tādas bijušas) ar kredītu atmaksu. Lūdz, lai arī viņš tevi informē par šiem jautājumiem. Nemāni sevi ar domu — tagad viņam naudas nav, bet, tiklīdz jūs apprecēsieties, viss strauji mainīsies; tagad viņš apgalvo, ka nevēlas bērnus, bet pēc laulībām savu viedokli mainīs. Pirms paraksti laulības dokumentos, septiņas reizes nomēri!

Ja izlemjat tikai dzīvot kopā, jāievēro gandrīz tādi paši nosacījumi kā tiem, kas ir precējušies. De facto attiecībām nepieciešams stingrs pamats. Ja tās tiek pārtrauktas, arī uz jums var attiekties juridiskie likumi par laulībām (tāpēc neaizmirsti sevi pienācīgi nodrošināt).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu