Maijs — Ģimenes mēnesis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Nodibinājums «Fonds ģimenei» šogad nolēmis Ģimenes svētkus svinēt vēl plašāk un Rīgas Domē iesniedzis priekšlikumu pasludināt maiju par Ģimenes mēnesi, kā arī pieteikumu atļaut katrā šā mēneša sestdienā organizēt pasākumus Vērmanes dārzā ģimenēm. Savu darbību fonds izvēlējies paplašināt, ņemot vērā pašreizējo krīzi valstī, portālu «Apollo» informēja Evija Pukje-Jansone, «Fonda ģimenei» pārstāve.

Katrai sestdienai izvēlēts savs moto, kas tiks akcentēts pasākumu laikā: 2. maijā — «Tēvs — ģimenes balsts», 9. maijā — «Māte — ģimenes sirds», 16. maijā — «Jaunieši — ģimenes cerība», 30. maijā — «Bērni — ģimenes prieks». Ģimenes šajās dienās varēs par brīvu piedalīties atrakcijās, konkursos, spēlēs, klausīties koncertus u. c.

Svētku centrālā diena «Ģimene — Latvijas lepnums un spēks» paredzēta 23. maijā, kad notiks ne tikai pasākumi Vērmanes dārzā, bet arī gājiens uz Doma laukumu un nominantu godināšana Doma baznīcā. Svētkus tiešraidē no Vērmanes dārza un noslēguma pasākumiem atspoguļos Latvijas Televīzija.

www.gimenessvetki.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu