«ASK/Ogre» sagādā dāvanu Kerčam dzimšanas dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas atklātā hokeja čempionāta pusfināla sērijas ceturtajā spēlē Ogrē «ASK/Ogre» ar rezultātu 4:2 pārspēja «Rīga 2000», uzvarot visā sērijā ar 3-1.

Jau ziņojām, ka abu komandu pusfināla sērijas trešajā mačā «ASK/Ogre» izbraukumā ar 3:1 pārspēja «Rīga 2000».

Šodien pirmie vārtus guva laukuma saimnieki, kad pirmā perioda 15. minūtē Mihails Kokļins vairākumā panāca 1:0. 

Otrā perioda sākumā «ASK/Ogre» vēlreiz vairākumā guva vārtus un šoreiz precīzi pēc Andreja Ignatoviča un Aleksandra Kerča piespēlem meta Kirils Ugarovs. Mača 27. minūtē divu minūšu noraidījumu saņēma Aleksandrs Osipovs un rīdzinieki vairākumu realizēja - precīzs bija Sergejs Pečura. Perioda beigās abpusējos noraidījumus saņēma Edgars Brancis un Mārtiņš Raitums, un mājinieku pieredzējušais uzbrucējs Kerčs panāca 3:1 Ogres komandas labā.

Trešā perioda 4. minūtē bijušais «Rīga 2000» aizsargs Aleksandrs Šiškovičs guva ceturtos vārtus un rīdzinieku izredzes atspēlēties jau krietni samazinājās. Taču pēc neilga brīža Ģirts Ankipāns vairākumā rezultāta starpību samazināja, bet tas arī bija viss, uz ko viesi bija spējīgi pēdējā periodā.

«ASK/Ogre» savus pretiniekus finālā uzzinās rīt, kad pēdējo pusfināla spēli savā starpā aizvadīs «Liepājas Metalurgs» un Daugavpils «Latgale».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu