Līderu duelī uzvar «TTT Rīga»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) turnīrā svētdien pagājušās sezonas čempionvienība «TTT Rīga» izbraukumā ar rezultātu 90:83 pieveica vicečempiones «Cēsis», nodrošinot pirmo vietu LSBL regulārajā čempionātā.

Pēc šī mačā LBSL kopvērtējumā «TTT Rīga» ar 26 uzvarām 27 spēlēs ieņem pirmo vietu, bet komanda «Cēsis» ar 23 panākumiem 26 mačos atrodas otrajā pozīcijā.

Šosezon abas komandas jau bija tikušās trīs reizes. Sākotnēji «TTT Rīga» savā laukumā izcīnīja uzvaru ar 68:58, bet izbraukuma mačā rīdzinieces bija pārākas ar 66:62. Savukārt trešajā aplī «Cēsis» sagrāva «TTT Rīga» komandu ar 85:57.

Līdz ar uzvaru regulārajā čempionātā «TTT Rīga» basketbolistes nodrošināja sava laukuma priekšrocības izslēgšanas spēlēs.

LSBL pusfinālā «TTT Rīga» spēlēs ar «Liepājas metalurgs» komandu, bet «Cēsis» spēkosies ar «TTT Rīga - Juniores» vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu