«Rīga 2000» atlaiž galveno treneri Haraldu Vasiļjevu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja komandas «Rīga 2000» valde otrdien no kluba galvenā trenera amata atbrīvoja Haraldu Vasiļjevu, tā ziņo kluba oficiālā mājaslapa «riga2000.lv».

Izvērtējot komandas sniegumu visas sezonas garumā, kā arī zaudējumu 2009. gada Latvijas Atklātā čempionāta izslēgšanas spēļu pusfināla sērijā pret HK «ASK/Ogre» ar kopējo rezultātu 1-3, HK «Rīga 2000» valde pieņēma lēmumu no ieņemamā amata atbrīvot līdzšinējo galveno treneri Haraldu Vasiļjevu, teikts komandas mājaslapā.

Latvijas Atklātā čempionāta spēlēs par trešo vietu pret Daugavpils «Latgales» komandu «Rīgas 2000» hokejistus vadīs līdzšinējais otrais treneris Ronalds Ozoliņš, kā arī Rīgas «Dinamo» treneris Artis Ābols.

«Rīgas 2000» valde novērtēja Vasiļjeva paveikto darbu ar komandu šajā sezonā, kā arī viņa trenera pieredzi, piedāvājot viņam palikt strādāt kluba struktūrā, tikai citā statusā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu