Laulāto nedēļas nogales pasākums krievu valodā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No arhīva

17.–19. aprīlī netālu no Saulkrastiem notiks ģimeņu apvienības «Laulāto tikšanās» rīkotās laulāto nedēļas nogales pasākums (rekolekcijas) krievu valodā, portālu «Apollo» informēja Volodimirs Ivanickis un Ilmārs Tolstovs, «Laulatie.ir.lv».

Pēdējā laikā laulāto pāriem Latvijā šāda veida nekomerciāli pasākumi krievu valodā nenotiek bieži, tāpēc to var uzskatīt par vienreizēju iespēju piedalīties visiem, kuri vēlas, lai viņu mīlestība nepārtraukti attīstītos un pilnveidotos, kā arī kuri vēlas atpūsties no ikdienas steigas un rast jaunas dialoga dimensijas savā laulībā.

«Laulāto tikšanās» rekolekcijās var piedalīties dažāda vecuma laulāto pāri ar dažādu laulības stāžu, kā arī tie, kas ilgāku laiku dzīvo kopā un vēlas laulāties. Tiek aicināti dažādo konfesiju pāri, kā arī neticīgi pāri.

Šādos pasākumos piedalās cilvēki gan no «labvēlīgas» laulības, gan arī laulātie pāri, kuri pārdzīvo nopietnu konfliktu un pat atrodas uz šķiršanās sliekšņa. Rekolekcijās piedalījās arī tādi laulātie pāri, kas ilgus gadus bijuši šķirti, bet nolēmuši vēlreiz mēģināt dzīvot kopā.

Rekolekcijas organizē un vada trīs laulātie pāri un katoļu priesteris.

Laulāto pāru apvienība «Laulāto tikšanās» Latvijā darbojas kopš 1994. gada un piedāvā laulātajiem, kā arī pāriem, kas gatavojas laulībām, dialogu kā labākas savstarpējas iepazīšanas un saprašanās ceļu, rīkojot tikšanās latviešu un krievu valodā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu