«Terminatorā 5» atgriezīsies sliktais šķidrā metāla puisis...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Jau pirms kāda laika režisors Makdžī, kas pašlaik pabeidzis darbu pie «Terminatora 4», pavēstījis, ka vēlētos jau studijas oficiāli izsludinātajā «Terminatora» piektajā daļā atgriezt Robertu Patriku, kas pazīstams kā «Sliktais Šķidrais Terminators» jeb «Modelis T-100» no filmas otrās daļas.

Tagad intervijā «Fearnet.com» pats aktieris apstiprinājis: «Jā, režisors ar mani par to ir runājis, un es ieinteresējos par šo piedāvājumu. Man ļoti patīk Makdžī, ar viņu kopā esmu strādājis «Čārlija eņģeļos 2», un, ja nu kāds varēja uzņemt «Terminatoru 4», tad tas ir viņš. Viņam piemīt gan enerģija, gan kaisle. Mēs visu esam apsprieduši un redzēsim, kas sanāks.»

Svarīgi atzīmēt, ka «Terminatora» piektajā daļā Makdžī gatavojas Patriku padarīt nevis par Terminatoru, bet gan «zinātnieku, kas strādā pie tā, lai uzlabotu šūnu pašatjaunošanos un tādā veidā iegūtu zāles pret daudzām slimībām, piemēram, cukura diabēta. Vienlaikus tas dotu iespēju veidot neskaitāmas uzlabotas savas kopijas». Pagātnē kādu dienu dosies uzlabota, atjaunināta 60 gadu vecā zinātnieka kopija, kas sastāvēs ne tik daudz no šūnām, cik šķidrā metāla; tālāko mēs jau zinām.

«Terminators 4» uz ekrāniem gaidāms jūnijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu