FM lauž 4200 latu vērto līgumu ar Mozeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Finanšu ministrija (FM) lauzīs [s:22182] ar mediju speciālistu Miervaldi Mozeru, kas samaksu par saviem pakalpojumiem nesaņems, portālu «Apollo» informēja FM pārstāve Diāna Bērziņa.

Līgums par starptautiskās finanšu palīdzības programmas komunikācijas plāna izstrādi un ieviešanu paredzēja, ka samaksa par uzdevuma izpildi tiek veikta pa daļām katru mēnesi, pamatojoties uz parakstītiem darba pieņemšanas–nodošanas aktiem.

Tomēr pēc līguma noslēgšanas laika posmā no 2009. gada 12. janvāra līdz 31. martam abas puses nav parakstījušas nevienu darba nodošanas–pieņemšanas aktu, līdz ar to Mozeram nav veikta nekāda samaksa, norāda Bērziņa.

Mozers iesniedzis ministrijai tikai minētā plāna projektu, taču, tā kā līguma izpildes laikā būtiski ir mainījusies makroekonomiskā situācija valstī, arī valdība, līdz ar to arī tās uzstādījumi par komunikāciju ar sabiedrību, FM noslēgtais līgums ar Mozeru ir zaudējis aktualitāti un turpmāka sadarbība vairs nav nepieciešama.

FM kā pasūtītāja informēs izpildītāju par līguma pārtraukšanu.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu