Šlesers pēc vēlēšanām būšot tas cilvēks, kas visus vieno

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Bijušais satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC) uzsver, ka pēc vēlēšanām grasās būt «tas cilvēks, kas visus vienos» — gan kreisos, gan labējos, bez uzsvara uz kreisajiem. Tā viņš atzinis laikrakstam «Neatkarīgā».

Šlesers uzskata, ka «ir laiks beidzot pateikt, ka Rīga ir dažādu uzskatu pilsēta», un nekādu koalīcijas līgumu, kas partijas dalītu pēc ideoloģijas, viņš nepiedāvāšot parakstīt, tā vietā liekot «biznesa plānu» jaunu darba vietu radīšanai, investīciju piesaistei un ražotņu atvilināšanai no Rietumeiropas uz Rīgu.

Šlesers prognozē, ka Eiropas Parlamenta vēlēšanās vairākums krievvalodīgo nobalsos par Alfrēdu Rubiku un Tatjanu Ždanoku, bet pašvaldību vēlēšanās nobalsos par viņu — «tieši par Šleseru kā mēru, nevis par LPP/LC kā par partiju». «Tas būs liels pārsteigums, cik daudzi krievi nobalsos par mani, jo viņi dzīvo citā informatīvajā telpā un saskata manī to līdera tipu, kādus viņi redz Krievijā un kādu viņiem trūkst Latvijā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu