Zināms filmas «Sekss un lielpilsēta» turpinājuma pirmizrādes datums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Studijas «Warner Bros» un «New Line» noteikušas precīzu pilnmetrāžas filmas «Sekss un lielpilsēta» turpinājuma iznākšanas datumu — tas būs 2010. gada 28. maijs. Šajā pašā nedēļas nogalē pagājušajā gadā iznāca arī pirmā filmas daļa, kuras budžets bija 57 miljoni dolāru un kura kopumā nopelnīja 413 miljonus.

Filma saņēma ne pārāk jūsmīgas kritiķu atsauksmes, tomēr tās komerciālā veiksme «izsita» zaļo gaismu otrajai daļai.

Turpinājumā atkal būs redzamas Sāra Džesika Pārkere, Kima Ketrola, Sintija Niksone un Kristīna Dēvisa, bez kuras filmai nebūtu nekādas jēgas. Filmas producente atkal būs Sāra Džesika Pārkere, bet režisors — Maikls Patriks Kings.

Kad pēdējo reizi Pārkere ar Kingu apsprieda topošās filmas sižeta detaļas, abi nonāca pie secinājuma, ka bērnu Kerijai Bredšovai tomēr nebūs. Klīda baumas, ka filmas turpinājumā it kā varētu aicināt piedalīties Britniju Spīrsu, kas varētu tēlot Pārkeres varones māsīcu vai sievieti, kura Samantai noceļ mīļāko...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu