«Berimora kino» pirmdien piedāvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Kinoteātrī Rīga pirmdien, 6. aprīlī 15:00 tiks demonstrēta somu ražisores Kaisas Rastimo filma, kas balstīta uz patiesiem notikumiem. «Vētrassirds» ir klasiska ģimenes filma skolasbērniem ar vecākiem par mazas meitenes un suņabērna draudzību, kas nereti rada lielas nekārtības. 7-gadīgās Pērlas tētis atved no Vācijas mazu, nezināmas sugas kucēnu, vārdā Vētrassirds. Pamazām noskaidrojas, ka tas ir Kaukāza aitu suns, kura vecāki sargājuši Berlīnes mūri. 6 mēnešu vecumā Vētrassirds ir izaudzis gandrīz lāča lielumā, un viss, ko viņš vēlas, ir pavadīt laiku ar savu labāko draugu - Pērlu, un sargāt viņu no visām briesmām. Patiesi sirsnīgs stāsts par suņa bezierunu mīlestību pret saimnieku patiks visiem dzīvnieku mīļotājiem un aizstāvjiem. Mazās aktrises Ronjas Arvilommi debijas loma uz lielā ekrāna. Filma kalpos arī kā īss ievads Kaukāza aitu suņa izcelsmes vēsturē.

Vēl pirmdien 17:00 kinoteātrī «Rīga» norvēģu rezisors Arne Lindtner Næss saktītājus aizvedīs dēkainā ceļojumā pa skaisto Norvēģijas dabu filmā «SOS: Piedzīvojumu vasara». Nora, kas kopā ar vecākiem dzīvo mazā piejūras ciematā, kādu dienu atrod mazu ronēnu, kas pazudis savai mammai, turpat pie bojas viņa atrod arī piesietu aizdomīgu saini. Tai pat laikā pie viņiem ierodas vasaras īrnieki, kuru lielākā izklaide ir roņu medības un gar piekrasti kaut ko meklēdami sanākuši aizdomīgi svešinieki. Norai nākas glābt ronēnu un izvairīties no ļaundariem, kas meklē nelegālo saini.  Šo kino darbu var dēvēt par trilleri bērniem. Aizraujoši piedzīvojumi un neplānoti sarežģījumi, kurus drosmīgi atrisinās jauno aktieru konada ar Aminu Hegevoldu Sancu priekšgalā Noras lomā. Lieliska izklaide bērniem pavasara brīvdienās. Neatstās vienaldzīgus arī dabas un dzīvnieku mīļotājus.

www.arsenals.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu