Agnese Zeltiņa atgriezusies Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Agnese Zeltiņa un Miks Ozoliņš pagājušajā nedēļā esot atgriezušies Latvijā pēc septiņu mēnešu prombūtnes ASV, kur viņi uzņēma filmu, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Atgriešanās gan esot tikai īslaicīga, jo jau drīz pāris dosies atpakaļ, tāpēc ka esot jāsāk apdomāt jauno projektu. Žurnālā Losandželosa nosaukta jau par abu otrajām mājām, jo, lai gan Miks neapgalvojot, ka domā pārcelties turp pavisam, tomēr viņš ar Agnesi palikšot tur tik ilgi, cik esot vajadzīgs. Patlaban pāris pārsvarā dzīvošot Amerikā.

Pāris nu jau esot nomainījis otro dzīvesvietu. Pirmo viņi esot izīrējuši no kāda jauna aktiera, kurš uz pusotru mēnesi esot devies ceļojumā. Taču tagad Agnese un Miks dzīvo Losandželosas centrā, pie paša Sanseta bulvāra. Šā divistabu dzīvokļa izvēlē noteicošais esot bijis tas, ka uz mājas jumta esot baseins, kur vakaros abi smeļot neaprakstāmu spēku un enerģiju, vēsta «Kas Jauns».

Vēl Miks stāstot, ka pretēji izskanējušām baumām par Agneses un Mika šķiršanos, patiesībā esot pavisam otrādi. Darbošanās Amerikā esot aktrisi un režisoru ļoti satuvinājusi, jo viņi abi esot ļoti labs tandēms, kam esot ļoti viegli sastrādāties.

Vēl Miks žurnālam «Kas Jauns» atklāj, ka viņa filmai, kas sākotnēji saukusies «3 of Us» («Mēs trīs») esot nomainīts nosaukumus uz «I Want Your Girl», kas latviskajā nosaukumā skanēs «Es gribu tavu meiču».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu