Pavasara darbi Bērnu slimnīcas pacientu priekam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. aprīlī no plkst. 12.00 līdz 16.00 Bērnu slimnīcā Torņakalnā, Vienības gatvē 45, notiks talka, kuras mērķis ir labiekārtot un uzspodrināt slimnīcā esošo Skulptūru dārzu.

Talkas laikā tiks pārkrāsoti Vecrīgas namiņi, salabotas kāpnes un soliņi, sakārtots ūdenskritums, kā arī grābts un slaucīts. Bērnu slimnīca ir priecīga uzņemt talciniekus, jo viena no cilvēku skaistākajām īpašībām ir vēlme palīdzēt otram, izdarot ko labu. 

Skulptūru dārzu atklāja 1999. gadā, kad slimnīca svinēja 100 gadu jubileju. Latvijas mākslinieki dāvināja skulptūras, Rīgas amatniecības skolas audzēkņi veidoja koka solus, tika izveidots dekoratīvs ūdenskritums un daudz citu darbu. Laikam ritot, Skulptūru dārzs tika papildināts ar rotaļlaukumu bērniem. Pēc Rīgas 800 gadu jubilejas Skulptūru dārzs ieguva skaistus Vecrīgas namiņus, kuri vēl tagad priecē mazos un lielos slimnīcas apmeklētājus un pacientus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu