Mātes diena Brīvdabas muzejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Dabas muzejs

Svētdien, 10.maijā - Mātes dienā, no plkst. 12 līdz 15 Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja brīvdabas estrādē notiks Rīgas talantīgo bērnu – mūziķu, dziedātāju, dejotāju – veltījumu koncerti savām un itin visām māmiņām «Teic, māmiņa, manu darbu!»

Koncerta programmu veidos Juglas mūzikas skolas audzēkņu, LU Bērnu deju ansambļa «Dancītis», VEF Kultūras pils TDA «Zelta sietiņš» un pavisam mazo dejotāju grupas «Mazsietiņš», kā arī Arņa Miltiņa un bērnu popgrupas «Tu un es»  priekšnesumi.
Dzīvnieku mīļotāji estrādē varēs priecāties par LKF Britu un Austrālijas ganu suņu kluba  četrkājaino dalībnieku paraugdemonstrējumiem.

Par interesantu laika pavadīšanu gādās Brīvdabas muzeja amatnieki. Mazie mākslinieki varēs zīmēt savas māmiņas portretu un piedalīties ekspresizstādē.

Ezermalas pļavās notiks pajūgu braukšanas sacensības, kurās piedalīsies zirgu un poniju vienjūgu ekipāžas no Latvijas, Lietuvas, un Igaunijas. Turpat notiks poniju paraugdemonstrējumi, un apmeklētāji varēs paši izbaudīt braukšanu zirga pajūgā.
Darbosies vairākas vasaras kafejnīcas un Priedes krogs.

Ieeja: pieaugušiem 2.00 Ls; LR pilna laika dienas nodaļas studentiem 1,00 Ls; skolēniem un pensionāriem 0,50 Ls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu