«Bensons Auto» svin 15 gadu jubileju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bensons Auto

28.septembrī apritēja 15 gadi, kopš darbu uzsāka «MDL Motors», kas vēlāk pārtapa par «Bensons Auto» - auto tirdzniecības uzņēmumu, kas allaž atradies tirgus līderu pulkā un šo gadu laikā ieguvis augstu klientu uzticību.

2008. gada vasarā «Bensons Auto» atklāja jaunu mazlietotu automašīnu tirdzniecības vietu un servisu Berģos, saglabājot esošo autosalonu K. Ulmaņa gatvē 86. Kopš 2008. gada 1. augusta, kad tika lauzts dīlera līgums ar «Honda Motors Europe», «Bensons Auto» darbojas kā neatkarīgs serviss.

Uzsākot jaunu ēru kā neatkarīgs serviss un autotirgotājs, pilnveidojam jaunus darbības virzienus. Izmantojot statusa priekšrocības, īpašs piedāvājums automašīnām, kurām ir beidzies garantijas periods - oriģinālo rezerves daļu alternatīvas, kas ļauj samazināt apkopes izdevumus; īpaši jaunajā Berģu servisā apkalpojam arī citu marku automašīnas; aktivizējam mazlietotu automašīnu komisijas tirdzniecību. Pieņemam tirdzniecībā un pārdodam visu marku automašīnas; īpaša cena virsbūves remontam pēcgarantijas automašīnām, ko akceptē lielākie apdrošinātāji.

Vēlamies uzsvērt, ka «Honda» īpašnieki «Bensons Auto» joprojām var veikt tehniskās apkopes, nezaudējot automašīnas garantiju, jo piedāvājam arī oriģinālās detaļas un apkopi veicam atbilstoši rūpnīcas reglamentam.

Svinot apaļo jubileju, esam raduši iespēju piedāvāt īpaši izdevīgas cenas jaunām un mazlietotām Honda automašīnām, kā arī piedāvājam servisa akciju «Auto gatavs ziemai!».

2005. bija pārmaiņu gads, kad uzņēmums pārcēlās uz jaunām telpām un mainīja nosaukumu. Neskatoties uz to, arī togad pieauga piereģistrēto «Honda» automašīnu skaits līdz 809 vienībām un uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 38% līdz 11,61 miljonam latu. 2006. gadā pirmo reizi «Bensons Auto» pārdoto «Honda» automobiļu skaits pārsniedza četrciparu skaitli - 1372. Arī 2007. gads nesa jaunu rekordu - piereģistrēto jauno «Honda» automašīnu skaits gandrīz divkāršojās, sasniedzot 2600 vienību, bet uzņēmuma apgrozījums sasniedza 41,2 miljonus latu.

Kopš 1996. gada «Bensons Auto» ir arī «Honda» spēka produktu grupas importētājs.

«Bensons Auto» ir sociāli atbildīgs uzņēmums – visus šos gadus esam atbalstījuši mākslas un kultūras pasākumus, kā arī sportu, izveidojot gan rallija komandu, gan sniedzot atbalstu citu sporta veidu pārstāvjiem un sacensību rīkotājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu