«Volkswagen Scirocco» debija - «Parex Rally Latvija 2008»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.v4motors.lv

«Parex Rally Latvija» izvēlēts par vietu, kur savu debiju Latvijas tirgū piedzīvos jaunais tautas sporta auto «Volkswagen Scirocco». Atraktīvais automobilis, kura ražošana ir atsākta pēc 16 gadu pārtraukuma un 34 gadus pēc pirmās paaudzes «Scirocco» parādīšanās, būs «Parex Rally Latvija» oficiālais automobilis. Interesenti varēs «Scirocco» aplūkot gan trasē, gan arī aizraujošākajos rallija skatu punktos. Turklāt rallija laikā būs iespējams ne tikai apskatīt jaunos «Scirocco» modeļus, bet arī vēsturiskos automobiļus – otrās paaudzes «Scirocco» un to pēctečus «Corrado».

«Volkswagen Scirocco» jaunie un vecie automobiļi sestdien, 4. oktobrī, sākot no pl. 11:00 būs apskatāmi uz Jomas ielas Jūrmalā, netālu no «Parex Rally Latvija» starta vietas. Jau pl. 12:15 pirmais jaunais «Scirocco» dosies sacīkšu trasē, lai automašīnas iespējas izmēģinātu automobilim piemērotākajā vidē – īstā ātrumposmā.

Lai automašīnu pārbaudītu ātrumposmā, tā testēšanai pieaicināti divi jauni, bet ļoti pieredzējuši autosportisti – formulu braucēja Karlīne Štāla un rallists Raimonds Strokšs. Viņi sacīkšu trešajā ātrumposmā – «Jūrmala» – izvizinās vairākas sabiedrībā pazīstamas personas, ļaujot arī ar ralliju nesaistītiem cilvēkiem izbaudīt unikālās ātrumsacensību sajūtas.

«Raimonds un Karlīne ir perfekti «Scirocco» testa piloti, kas pilnībā iemieso automašīnas pamatauditoriju – jauni un atraktīvi cilvēki, kuriem patīk ātrums un adrenalīns,« stāsta «Volkswagen» reģionālais vadītājs Latvijā Māris Jansons. «Arī Latvijas autorallija čempionāta pēdējais posms nav nejauša izvēle «Scirocco» prezentācijai – šeit sapulcējas teju visi Latvijas autosporta entuziasti un, esam pārliecināti, ka daudzi no viņiem pēc rallija finiša dosies uz «Volkswagen» saloniem, lai iegūtu papildus informāciju par jauno «Scirocco».»

Jau no šodienas (1. oktobra) «Volkswagen Scirocco» būs redzami Latvijas ielās – līdz pat rallija sākumam ar tiem pārvietosies automašīnas testu piloti Karlīne Štāla un Raimonds Strokšs. Sestdien automobiļi būs redzami uz Jomas ielas un sacensību trasē (ātrumposmā Jūrmala), bet svētdien Madonas apkaimē – 8. ātrumposmā (skatītāju punkts Nr. 8 žurnālā «Rally.LV»), 10. ātrumposmā (skatītāju punkts Nr. 4 žurnālā «Rally.LV») un 11. ātrumposmā (skatītāju punkts Nr. 7 žurnālā «Rally.LV»).

Jaunā «Volkswagen Scirocco» automašīna jau tagad ir pasūtāma visos «Volkswagen» centros Latvijā, bet apskatāma «Volkswagen» salonos tā būs pēc aptuveni divām nedēļām. Automobiļa cena ir, sākot no 14 698 LVL.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu