Džūda Lovs ir apmierināts ar seksīgu Šerloku Holmsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Džūda Lovs domā, ka neķītra valoda, homoseksuāla pieskaņa un cīniņi apakšbiksēs ir ļoti būtiskas «Šerloka Holmsa» sastāvdaļas, vēsta [s:24340].

Gaja Ričija jaunajā klasiskā detektīva «Šerlokss Holmss» adaptācijā Džūda Lovs spēlē uzticamā drauga — doktora Vatsona lomu. Un viņš neuzskata, ka Holivuda ir seksualizējusi scenāriju.

Džūda stāsta, ka uz visām šīm lietām norādes grāmatā ir — un viņi ir tikai virs tām «novietojuši lupu». Viņš stāsta, ka tāda draudzība, kā starp Holmsu un Vatsonu, var būt tikai ar kādu, kas ir ar tevi viena dzimuma — cilvēks, kuru tu dievini, bet kurš vienlaikus tevi sanikno.

Galveno lomu — Šerloku Holmsu — atveido Roberts Daunijs juniors. Viņš iedvesmu radis Artura Konana Doila oriģināltekstos un tagad sevi uzskata par kaut ko līdzīgu Holmsa ekspertam. Viņš piebilst, ka sākotnēji viņi tikai papildinājuši dialogus ar «doilismiem», bet tagad viņi cenšoties runāt Doila vārdā. Viņi tiešām smagi pie tā strādājot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu