Pievienojies pastaigai ar ratiņiem pie Ministru kabineta ēkas!

«Māmiņu klubs»
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.maminuklubs.lv

Vai arī Tev nav vienaldzīgi bērnu pabalstu likteņi? Tad otrdien, 12. maijā piedalies «Māmiņu Kluba» rīkotajā akcijā, kuras mērķis ir pievērst politiķu uzmanību tam, ka bērni, kuru vecākiem valdības locekļi šodien vēlās samazināt vai pat atņemt viņiem pienākošos pabalstus, ir mūsu nākotne! Tieši no mūsdienu bērniem būs atkarīgs tas, kā izveidosies dzīve pēc pāris desmitiem gadu!

Tātad, otrdien, 12. maijā, 12:00 tiekamies Vērmanes dārzā! Iztiksim bez vardarbības vai citas skandalozas izrīcības. Viss, ko mēs gaidām no Tevis ir, lai Tu, kopā ar savu mazuli puncī vai ratiņos dotos pastaigā gar Latvijas Ministru kabineta ēku. Sapulcējušies vecāki ar ratiņiem varēs ieskaut to no visām pusēm!

Nāc uz akciju pati, kā arī pastāsti par to saviem draugiem un radiem! Jo vairāk māmiņu un tēti piedalīsies šajā akcijā, jo lielākas ir izredzes, ka valdība neignorēs mūsu prasības!

Prasības ir sekojošās: neuzstādīt vecāku pabalstu «griestus», saglabāt tiesiskās paļāvības principu un ļaut ģimenēm ar mazuļiem izdzīvot!
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu