Ja tavam bērnam ir miega problēmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

No 20.maija līdz 21.maijam viesnīcā Rīdzene notiks seminārs vecākiem - Kā panākt, lai bērns naktī gulētu, kurā aicināts piedalīties ikviens interesents, kura bērnam ir problēmas ar miegu. Pasākumu rīkos centrs - izglītība visai ģimenei Prosum, portālu «Apollo» informēja Sandra Daubure, SIA «Prosum» valdes locekle.

Semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar pasaulē šobrīd jaunākajām un efektīvākajām metodēm, kā panākt, lai bērns vieglāk iemigtu, gulētu dziļākā miegā visu nakti un atbrīvotos no negulēšanas iemesliem. Ar tām iepazīstinās Latvijā vispāratzīti speciālisti un psihoterapeiti: Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas institūta anesteziologs reanimatologs un Miega laboratorijas vadītājs Juris Svaža, psihoterapeite Jurita Smiltiņa, kura strādā ar smilšu terapijas metodēm un psihoterapeite Agija Bogdanova, kura strādā ar mākslas terapijas metodēm.

Pasākuma laikā ikvienam vecākam būs iespēja pašam praksē izmēģināt mākslas terapijas metožu efektivitāti, kā arī uzdot jautājumus un saņemt konsultācijas.

www.prosum.lv


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu