«Prāta Vētra» organizē čempionātu minifutbolā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Prāta Vētra» no šā gada 4. jūlija līdz 15. augustam visā Latvijā organizē atklāto amatieru čempionātu mini futbolā «Mītava Open 2009».  Čempionāts tiek rīkots ar mērķi veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu. Čempionāts notiks pirmo reizi un tajā piedalīties varēs jebkura atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda, kurai būs iespēja cīnīties par balvu fondu – 3 000 Ls (summa pēc nodokļu nomaksas), informē «Prāta Vētras» pārstāve Dzina Kārkliņa.

Pasākuma ideja nav radusies nejauši – arī grupa «Prāta vētra» aizrautīgi spēlē futbolu un iespēju robežās piedalās amatieru sacensībās.

Amatieru čempionātā «Mītava Open 2009» pirmo reizi Latvijā nacionālā mērogā tiks noskaidrota spēcīgākā amatieru futbola komanda. Čempionāts notiks sešos posmos ar fināla sacensību par lielo balvu. Iecerēts, ka «Mītava Open 2009» varētu kļūt par ikgadēju sporta pasākumu. Pasākums apmeklētājiem būs bez maksas, komandām noteikta dalības maksa (Ls 50).

Čempionātam plānoti seši posmi (Rīga, Kurzeme, Zemgale, Latgale, Vidzeme un Ziemeļaustrumlatvija), kā arī fināls. Katrā posmā piedalīties varēs ne vairāk kā 32 komandas, kuras tiks sadalītas pa grupām ar izlozes palīdzību.

Grupa «Prāta vētra» šajā nedēļas nogalē piedalīsies Nordea Rīgas maratonā. «Prāta vētra» ir pārliecināta, ka «Nordea Rīgas maratona» mini-maratons jeb mazākā 5km distance ir labs sākums, lai gatavotos  «Mītava Open 2009» čempionātam.

Čempionāta organizatori cer, ka šajā sarežģītajā laikā «Mītava Open 2009» sniegs tā dalībniekiem un pasākuma apmeklētājiem pozitīvas emocijas un izspēlējamā naudas balva kļūs par līdz šim nebijušu stimulu tautas futbola kustības attīstībai visā Latvijā.

www.MitavaOpen.lv

www.esports.lv

Čempionātu «Mītava Open 2009» organizē grupa «Prāta vētra» sadarbībā ar «Untitled».

«Mītava Open 2009»  sacensību plāns:

  • 4. JŪLIJS - KURZEMES POSMS
  • 11. JŪLIJS - ZEMGALES POSMS
  • 18. JŪLIJS - VIDZEMES POSMS
  • 25. JŪLIJS - LATGALES POSMS
  • 1. AUGUSTS - ZIEMEĻAUSTRUMLATVIJAS POSMS
  • 8. AUGUSTS  - RĪGAS POSMS
  • 15. AUGUSTS - FINĀLS

NB - iespējamas izmaiņas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu