Andrea Bočelli sniegs ekskluzīvu koncertu Kolizejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Operdziedātājs Andrea Bočelli 25.maijā uzstāsies ekskluzīvā labdarības koncertā Romas Kolizejā, kas rīkots, lai palīdzētu atjaunot nesenajā zemestrīcē cietušās pilsētas Akvilas konservatoriju. Koncertu klātienē būs iespējams vērot tikai 380 cilvēkiem, un vienas biļetes cena būs 1000 eiro.

Romas vicemērs Mauro Kutrufo paskaidrojis, ka skatītāju skaits ir ierobežots, lai saudzētu ievērojamo kultūras pieminekli Kolizeju, kas celts mūsu ēras 80.gadā un gadsimtu gaitā cietis vairākās zemestrīcēs. Sākotnēji tajā bijis 50 000 sēdvietu.

Pēc savas uzstāšanās Andrea Bočelli visus koncerta ieņēmumus nodos Itālijas kultūras ministram Sandro Bondi Akvilas konservatorijas atjaunošanai. Šī viduslaikos dibinātā pilsēta 6.aprīlī atradās postošas zemestrīces epicentrā, kuras laikā bojā gāja 298 un bez pajumtes palika 65 000 cilvēku.

Tas nav vienīgais ar Itālijas kultūras mantojumu saistītais projekts, kurā šogad iesaistījies Andrea Bočelli. Tuvākajā laikā viņš filmēsies filmā, kuras mērķis būs iepazīstināt pasauli ar Romas izcilākajām vietām. Leģendārā režisora Franko Zefirelli 16 minūšu garajā filmā piedalīsies arī aktrise Monika Beluči.

Jau ziņots, ka 5.septembrī Andrea Bočelli pirmoreiz uzstāsies Latvijā, informē «Makrokoncert».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu