Putins sola Sočiem ledus pilis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Vairākas ledus pilis, kas tiks uzceltas par godu 2014. gada Ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos pēc Olimpiādes beigām tiks izjauktas un pārvestas uz citiem Krievijas reģioniem.  [s:24554] vēsta, ka par to paziņojis premjerministrs Vladimirs Putins.

Tiekoties ar Starptautiskās olipmiskās komitejas pārstāvjiem Sočos, Putins atgādinājis, ka pavisam plānots būvēt piecas ledus pilis. «Uzskatu, ka   piecas ledus pilis Melnās jūras krastā ir ļoti daudz. Ir ideja trīs no šīm pilīm veidot izjaucamā veidā un pēc Olimpisko spēļu beigām pārvest tās uz citiem Krievijas Federācijas reģioniem, lai attīstītu ziemas sporta veidus,» teicis Putins.

Sakarā ar Olimpiskajām spēlēm 2014. gadā Sočos plānots uzcelt vairāk kā 200 dažādus objektus. Bez tam, olimpiskās celtniecības programmā ietilpst vēl 156 objekti, kas iecerēti, lai attīstītu Sočus kā kalnu kurortu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu