Amerikānietei piedzimst dvīņi no dažādiem tēviem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No video

Kāda amerikāniete piedzemdējusi dvīņus no diviem dažādiem tēviem, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

Mia Vašingtone un viņas partneris Džeimss Harisons no Teksasas štata 11 mēnešus pēc dvīņu piedzimšanas ievēroja, ka atšķiras viņu ādas krāsa, un veica DNS testu, kas apliecināja, ka abiem bērniem ir dažādi tēvi.

«No visiem Amerikas un pasaules cilvēkiem tam vajadzēja notikt tieši ar mani. Es biju šokā,» atklāja Vašingtone.

Par testa rezultātiem pārsteigti ir ne tikai vecāki, bet arī laboratorijas darbinieki, kuri apgalvo, ka nekad iepriekš nav redzējuši neko līdzīgu. «Tas ir kaut kas pilnīgi ārprātīgs. Daudzi cilvēki nemaz netic, ka kaut kas tāds var notikt, taču tas ir iespējams,» atzina Dalasas medicīnas centra «Clear Diagnostics» prezidents Dženijs Tibodo.

Kā paskaidroja pediatrs Kriss Drīlings, šāda apaugļošanās var notikt, ja sievietes ovulācijas laikā nobriest vairākas olšūnas un šajā laikā viņai ir seksuālas attiecības ar vairākiem partneriem, dažādu vīriešu spermatozoīdi var apaugļot divas dažādas olšūnas. «Visticamāk, šis būs vienīgais gadījumus Dalasā, jo tas notiek ļoti reti,» sacīja Drīlings.

Dvīņu tēvs ir piedevis sievai viņas neuzticību, apsolījis palikt kopā ar viņu un uzaudzināt abus dēlus kā savējos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu