Parex bankas jaunās ēkas celtniecībai iztērēts 51 miljons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Nams 24»

Jaunās Parex bankas ēkas būvniecības izmaksas bijušas 51 miljons latu, vēsta [s:24602], atsaucoties uz portālu «Nams 24» un bankas valdes priekšsēdētāja Nila Melngaiļa teikto. Melngailis skaidrojis, ka ēka būvēta pēc ļoti augstiem standartiem, celtniecībā piedalījušies speciālisti no Vācijas un tā celta īpaši bankas vajadzībām.

«Tas ir ievērojams investīciju apjoms. Ēka tika celta vairākus gadus. Brīdī, kad valdība pārņēma banku, ēka jau faktiski bija pabeigta, mēbeles pasūtītas un novietotas noliktavā. Bija skaidrs, ka ēku nepieciešams pabeigt,» stāsta Melngailis. Tomēr, tā kā tagad Rīgā ir diezgan daudz tukšu biroja telpu, Melngailis vienlaikus atzīst šāda projekta neefektivitāti.

Tā kā ēkas funkcionalitāte ir ļoti augsta, tajā varētu rīkot dažādas konferences. Tāpat ēkā ir augstas kvalitātes telpas datu glabāšanai, ko Parex banka varētu pārdot kā pakalpojumu citiem uzņēmumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu