13 gadu vecais britu skolnieks tomēr nav kļuvis par tēvu

LETA/REUTERS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No video
Britu skolnieks Alfijs Paterns tomēr nav kļuvis par tēvu 13 gadu vecumā, kā tas ticis uzskatīts iepriekš, apliecinājis paternitātes tests.

Šā gada februārī Alfijs un viņa 15 gadu vecā draudzene Šantele Stedmena šokēja pasauli, paziņojot, ka jaunajam pārim piedzimusi meitiņa Meisija. Neraugoties uz savu vecumu un finansiālo atkarību no vecākiem, Alfijs toreiz atzina, ka priecājas par šādu likteņa pavērsienu.

Tomēr pēc tam, kad ziņa parādījās visos lielākajos medijos, arī citi zēni atzina, ka viņiem bijis sekss ar Stedmenu. Tika veikts DNS tests, kas apliecinājis: Paterns nav bērna tēvs.

Kā izrādās, meiteni padarījis grūtu kāds cits zēns, kurš apaugļošanas brīdī bija 14 gadu vecs. Tailers Bārkers, kuram šobrīd ir 15 gadu, paskaidroja, ka pārgulējis ar Šanteli, domājot, ka viņa no rīta iedzers «avārijas» kontracepcijas tableti. «Es pārgulēju ar Šanteli apmēram pirms deviņiem mēnešiem un ļoti uztraucos, ka es varētu būt viņas bērna tēvs,» atzina Bārkers pirms DNS testa. «Godīgi sakot, man viņa nemaz nepatika. Es šausmīgi baidos no tā, ka varētu būt tēvs.»

Kā vēsta britu tabloīds «The Sun», paternitātes rezultāti Paternu esot pilnīgi sagrāvuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu