«Bērnu pasaule 2009» programma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar Latvijas Leļļu teātra jautro un draiskulīgo izrādi «Lapsiņa Kūmiņa un vilks Znotiņš» 22. maijā plkst. 11.00 Ķīpsalā sāksies plaša izklaides un pasākumu programma, kas kuplinās izstādi «Bērnu pasaule 2009» līdz pat 24. maijam. 

Muzikālās programmas vadītāja un režisore Igeta Gaiķe stāsta: «Trīs dienas Ķīpsalā bērni varēs vērot ne tikai visdažādākos priekšnesumus populāru dziedātāju, aktieru un bērnu kolektīvu izpildījumā, bet arī paši varēs aktīvi iesaistīties uz skatuves notiekošajā. Būs «Mazo talantu» konkurss, kurā bērni uz skatuves varēs rādīt savus talantus, ko viņi varbūt neuzdrošinās parādīt populāros TV šovos. Kopā radīsim neaizmirstamus svētkus, jo to taču nevar būt par daudz!»

Uz lielās skatuves — rosība un muzikāli pasākumi
Visas trīs izstādes dienas uz lielās skatuves būs rosība un muzikāli pasākumi, ko ar jautro un draiskulīgo izrādi «Lapsiņa Kūmiņa un vilks Znotiņš» 22. maijā plkst. 11.00 atklās Latvijas Leļļu teātra mākslinieki. Savukārt plkst. 13.30 ar muzikāliem fragmentiem no Lailas Ilzes Purmalietes pirmās bērnu rokoperas «Olivers» uzstāsies «Jauno zvaigžņu teātra» dalībnieki.

Uz skatuves ar savām soloprogrammām uzstāsies talantīgie jaunie mākslinieki Rihards Andris Bērziņš un Adrija Korsakaite. Ķīpsalā viesosies arī Mārtiņš Freimanis (24. maijā plkst. 15.00) un aktrise Marija Bērziņa (23. maijā plkst. 16.00) un citi. Mākslinieki izpildīs populāras dziesmas, vadīs aizraujošus pasākumus un iesaistīs mazos bērnus uz skatuves notiekošajā. Mazajiem izstādes apmeklētājiem būs iespēja dziedāt, dejot un darboties arī kopā ar kādu no Latvijas mūzikas zvaigznēm.

Līdzās profesionālajiem māksliniekiem uzstāsies arī paši mazākie konkursa «Cālis» dalībnieki no Latvijas novadiem, viesosies popgrupa «Saulēniņi», «Podziņas», «Rakari», «Rīgas akmentiņi» (Rīga), «Tev un man» (Rīga, Liepāja), «Tikai tā!» (Liepāja), «Mākonīši» (Gulbene), «Mambo» un «Odziņa» (Jelgava). Ar saviem priekšnesumiem iepriecinās arī deju grupa «Dzirnas», TDA «Teiksmiņa», Ozolnieku novada bērnu un jauniešu muzikālais teātris «Nianse», «MarieN Studio» dalībnieki un daudzi citi mūzikas un deju studiju dziedošie un dejojošie bērni no Gulbenes, Jelgavas, Liepājas, Ozolniekiem, Mārupes, Rīgas un citām pilsētām.

Fantāziju pasākumi un radošās laboratorijas bērniem
Trīs dienas Ķīpsalā bērni varēs fantazēt, ļauties sapņiem un izspēlēt visdažādākās lomas. «Mazo talantu» konkursā dalībnieki uz skatuves varēs rādīt savus talantus, piedaloties improvizētā talantu šovā. Mazie dalībnieki var ņemt līdzi savu mūziku un visus nepieciešamos aksesuārus, lai varētu parādīt savu talantu. Dalību šajā konkursā izstādes laikā lūdzam pieteikt pie pasākuma vadītājas Igetas. Notiks arī masku izgatavošana, profesiju šovs, melodiju minēšana un īpaši konkursi māmiņām un tētiem, kuros žūrija būs bērni. Tāpat Ķīpsalā darbosies brīvais mikrofons un notiks konkursa «Zelta mute» laureāta noteikšana.

Atrakcijas un rotaļas bērniem
Izstādes jaunākajiem apmeklētājiem noteikti nebūs jāgarlaikojas — bērni varēs rotaļāties ar jaunākajiem «Lego» konstruktoriem, izlēkāties «Lec un minies» piepūšamajās atrakcijās, fotografēties un filmēties ar mīļākajām mantiņām īpašā studijā, saņemt dāvaniņas un pārsteigumus no izstādes dalībniekiem, aplūkot bērnu inovatīvo rotaļlietu izstādi un darboties rotaļāšanās darbnīcās. Savukārt «Huggies» piedāvās bēbīšu konkursus un atrakcijas.

Izstādē «Bērnu pasaule 2009» jaunie un topošie vecāki var uzzināt visu par grūtniecību, bērnu kopšanas, audzināšanas, drošības un veselības jautājumiem, kā arī par bērnu izglītošanas un atpūtas iespējām. Izstādē piedalīsies vairāk nekā 100 zināmas un jaunas firmas, kuras par labām izstādes cenām piedāvās preces zīdaiņiem, bērniem un topošajiem vecākiem.

«Bērnu pasaule 2009» pasākumu programma uz skatuves:

Piektdiena, 22. maijs
 
11.00 — leļļu teātra izrāde «Lapsiņa Kūmiņa un vilks Znotiņš»
12.15 — talantu konkurss ģimenēm
12.30 — popgrupa «Tev un man» (Liepāja, Rīga)
13.15 — dziedošais «cālis» Rēzija Blumfelde (Ugāle)
13.30 — Ilze Purmaliete un «Jauno zvaigžņu teātris» ar dziesmām no pirmās bērnu rokoperas «Olivers»
14.15 — deju grupa «Dzirnas»
14.45 — «MarieN Studio» solisti un grupa «Mini pop» un «Rondino»
15.40 — žurnāls «Detki» un deju šovs
16.10 — popgrupa «Saulēniņi» (Rīga)
16.40 — deju ansamblis «Teiksmiņa»
 
Sestdiena, 23. maijs
 
11.00 — popgrupa «Podziņas» (Rīga)
11.15 — talantu konkurss ģimenēm
11.30 — popgrupa «Tikai tā!» (Liepāja)
12.00 — žurnāls «Detki» un deju šovs
12.30 — popgrupa «Rīgas akmentiņi»
13.00 — talantu konkurss ģimenēm*
13.10 — popgrupa «Mākonīši» (Gulbene)
13.30 — dziedošie «cāļi» Ermīns Neilands un Rēzija Sprince (Gulbene)
13.40 — Rihards Andris Bērziņš (Rīga)
14.00 — Olgas Pīrāgas studija «Rigonda» un deju grupa «Riki-Tiki»
15.00 — vokālā grupa «Mārupēni»
15.30 — žurnāls «Detki» un Austrumu deju grupa «Karina dance»
16.00 — aktrise Marija Bērziņa
16.15 — BJC «Laimīte» moderno deju grupa «Ash»
 
Svētdiena, 24. maijs
 
11.00 — bērnu un jaunatnes radošo spēju attīstības centrs «Namiņš» (Mārupe)
12.00 — žurnāls «Detki» un «Princešu skola»
12.30 — popgrupa «Mambo» un «Odziņa» (Jelgava)
13.00 — «MarieN Studio» popgrupa «Mini rondino» un «Mini pop», deju grupa «Podziņas»
14.00 — dziedošais «cālis» Amanda Ešenberga (Usma)
14.10 — popgrupa «Rakari» (Rīga)
15.00 — Mārtiņš Freimanis
15.30 — žurnāls «Detki» un Ingas Čires radošā darbnīca
16.00 — bērnu un jauniešu muzikālais teātris «Nianse» (Ozolnieki)
16.30 — konkursa «Latvijas zelta talanti» pusfināliste Adrija Korsakaite

* Iespējamas izmaiņas

www.bt1.lv/bp

Darba laiks:
22. un 23. maijā plkst. 10.00–19.00
24. maijā plkst. 10.00–18.00

Biļešu cenas:
Bērniem līdz 4 gadu vecumam — bez maksas
Bērniem no 4 līdz 18 gadiem — Ls 1,50
Pieaugušajiem — Ls 2,50
Pensionāriem — Ls 2
Ģimenes biļete (2+2) — Ls 5,50


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu