Krievijā atvērs pirmo «Hilton» viesnīcu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

2011. gadā Sočos tiks atvērta Krievijā pirmā viesnīca, kas atradīsies pasaulē populārās «Hilton Hotels Corporation» viesnīcu ķēdes pārraudzībā. Laikraksts [s:24707], vēstī, ka korporācija parakstījusi līgumu par pansionāta «Солнечный луч» pārņemšanu savā pārziņā.

Pansionāts būvēts 1977. gadā, 1984. gadā tas tika rekonstruēts, pašlaik tajā atrodas 350 numuriņi. Jaunā viesnīca strādās zem brenda ar nosaukumu «Doubletree by Hilton Sochi Adler». Viesnīcā būs 200 numuriņu. Pagidām nav zināms, cik lielas investīcijas plānots ieguldīt projektā.

Pirms finanšu krīzes sākuma «Hilton Hotels Corporation» paziņoja par plāniem 10 gadu laikā Krievijā atvērt 70 viesnīcas.

«Hilton Hotels Corporation» ir viena no pasaulē lielākajām viesnīcu ķēdēm, kas pieder «Blackstone Group». Tās pārziņā atrodas vairāk kā 330 viesnīcu un kūrortu 77 dažādās pasaules malās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu