Būvē par 38% mazāk nekā pirms gada

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Šā gada aprīlī Rīgas pilsētas būvvaldē  saskaņoti un akceptēti 219 būvprojekti un izsniegtas 98 būvatļaujas, kas paredz jaunas būvniecības uzsākšanu, rekonstrukciju, renovāciju un inženiertehnisko darbu veikšanu. Rīgas pilsētas būvvaldē aprīlī ir saņemtas 98 apliecinājuma kartes vienkāršotās renovācijas, rekonstrukcijas darbu veikšanai. Rīgas pilsētas būvinspekcija ekspluatācijā pieņēmusi 79 objektus.

Aprīlī Rīgas pilsētas būvvaldē saskaņoti un akceptēti 219 būvprojekti, kas ir par 38% mazāk nekā pirms gada. Lielākais saskaņoto un akceptēto būvprojektu un inženiertehnisko projektu skaits ir bijis Zemgales priekšpilsētā, kur saskaņoti 50 projekti un Latgales priekšpilsētā – 49, Ziemeļu rajonā saskaņoti 41 projekts, Vidzemes priekšpilsētā – 37, Kurzemes rajonā – 29, bet Centra rajonā saskaņoti 13 būvprojekti un inženierkomunikāciju projekti.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu