Merilins Mensons izdod jaunu albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ mūzikas izdevniecības «Universal Music» apgādā klajā nācis amerikāņu mūziķa Merilina Mensona septītais studijas albums «The High End Of Low».

Albuma producēšanā pirmoreiz pēc gandrīz 10 gadiem atkal piedalījies Mensona ilggadējais sadarbības partneris Tvigijs Ramirezs, kā arī taustiņinstrumentālists Kriss Vrenna.

Albumā iekļautas 15 dziesmas, tostarp, «We’re From America», ko Mensons marta beigās piedāvāja kā bezmaksas lejupielādi savā mājaslapā, kā arī pirmais oficiālais singls «Arma… geddon», kas iznāca maija sākumā.

Jūnijā Merilins Mensons uzstāsies Eiropā — Čehijā, Vācijā, Austrijā, Slovākijā, Lielbritānijā, Portugālē, Spānijā, Francijā, Šveicē, Zviedrijā un Beļģijā.

Kopš Mensons pieteica sevi plašākai publikai 90. gadu sākumā Dienvidfloridā (ASV), viņš vienlaikus bijis gan daudzu mīlēts, gan nīsts. Mensons, nenoliedzami, radījis garu sarakstu ar paliekošām dziesmām rokmūzikas vēsturē («Lunchbox», «Sweet Dreams», «The Beautiful People», «Tourniquet», «The Dope Show», «This Is The New Shit», «Mobscene», «Heart-Shaped Glasses» u. c.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu