Sākas blondīņu nedēļas nogale

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmo reizi Latvijā notiks unikāls starptautisks tūrisma, kultūras un labdarības projekts «Go Blonde», ko organizē Latvijas Blondīņu asociācija.

Ar moto «Padarīsim pasauli gaišāku» tiek atklāta blondīņu nedēļas nogale 30. un 31. maijā. Par labdarības mērķiem savāktajiem līdzekļiem tiks izveidoti bērniem droši, standartiem atbilstīgi un speciāli invalīdiem bērnu rotaļu laukumi parkos Rīgā un citur Latvijā, informē Latvijas Blondīņu asociācijas vadītāja Marika Ģederte.

Starptautiskā Blondīņu asociācija, kuras biedre tagad ir arī Latvija, kopš šā gada marta iesniegusi iesniegumu UNESCO, lai 31. maiju atzītu par oficiālo blondīņu dienu.

Blondīņu nedēļas nogale turpmāk Rīgā tiks rīkota katru gadu pēdējā maija nedēļā. Šogad organizatori gājienā plāno apvienot 2000 blondīnes un viņu fanus, noslēdzot to ar «Princešu balli».

Nedēļas nogalē paredzēti visdažādākie pasākumi, kas mīsies ar labdarību, daudz pozitīvām emocijām un humoru, kā Blondīņu parāde, Modes diena, Sporta diena un Blondīņu balle. Tās laikā tiks pasniegtas balvas «Dimanta tauriņš» vairāk nekā desmit nominācijās: «Blondīne — līdere», «Blondīne — juriste», «Blondīne — modesdāma», «Blondīne — žurnāliste», «Blondīne — TV zvaigzne», «Blondīne — oficiante» utt.

Speciāla ģenerālsponsora balva būs sagatavota laikrakstam, kurš maijā būs bijis vispozitīvākais noformējuma un satura ziņā. Daži ielūgumi uz balli tiks izspēlēti radio konkursā «Pasmaidi kopā ar mums». Unikāla leļļu Bārbiju kolekcija, kam apģērbus šuvuši dizaineri no Krievijas, Bulgārijas, Vācijas un Latvijas, tiks vesta no Sofijas, lai izstādītu tās iepirkšanās centrā un pēc tam balles laikā izsolītu un naudu nodotu labdarības mērķim.

Visu maiju notika bērnu zīmējumu konkurss «Labās fejas, kas izglābs pasauli», un labākie darbi tiks izstādīti iepirkšanās centrā. Uzvarētājs dāvanā saņems dāvanu kartes no iepirkšanās centra «Mols». Pieci labākie zīmējumi tiks izstādīti līdzīgos pasākumos citur pasaulē.

Jau no maija blondīnes var pieteikties un reģistrēties Latvijas Blondīņu asociācijā, saņemot atlaižu karti un atlaides taksometru pakalpojumiem, dažādos veikalos, skaistumkopšanas salonos un restorānos.

Šogad un turpmāk par labdarības mērķiem savāktajiem līdzekļiem katru gadu tiks izveidoti bērnu rotaļu laukumi parkos ar «Go Blonde» logo.

Plānotā pasākumu programma:

Sestdiena, 30. maijs

10.00 Ādažu tenisa centrā — blondīņu dubultspēles tenisā
12.00 Izstādes un Blondīņu nedēļas nogales atklāšana t/c «Mols»
13.00 Blondīņu golfa turnīrs golfa klubā «Viesturi»
15.00 Mazo princešu un suņu modes skate, pasākumi bērniem «Molā»
20.00 Blondīņu kokteiļu konkurss starp bārmeņiem bārā «Coyote Fly»
23.00 Nakts pasākums «Red Passion» un blondīņu koncerts naktsklubā «Amber Line»

Svētdiena, 31. maijs

13.00 Blondīņu gājiens Esplanāde–Basteja parks–Kaļķu iela–Krastmala
14.30 Gājiena dalībnieču nogādāšana t/c «Mols» ar kabrioletiem un autobusiem
16.00 Fotografēšanās Latvijas rekordam, pulcēšanās «Mola» autostāvvietā
16.30 Sacensības un konkursi dažādos «Mola» veikalos un autostāvvietā
17.00 Auto novietošanas atpakaļ braukšanas prasmes sacensības
18.00 Sacensības, kā 20 minūtēs stilīgi apģērbties
19.00 Sacensības — veselīgākās pārtikas izvēle 20 minūtēs lielveikalā «Rimi»
20.00 Labdarības noslēguma balle

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu