Škutāns: «Atkal esmu viens un dabūjams»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Dejotājs Valdis Škutāns esot izšķīries no savas draudzenes Zanes Bogdanovas. Pāris kopā bijis pusgadu. Valdis žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta, ka attiecības neesot izturējušas laika un attāluma pārbaudi un nu dejotājs esot gatavs jaunām attiecībām.

Žurnālam Škutāns smejoties atklāj, ka labprāt pieteiktos Latvijas iekārojamāko līgavaiņu topam, jo viņš atkal esot viens un dabūjams. Ar savu tagadējo deju partneri no Maskavas Olgu Bļinovu Škutānam sanācis tikties daudz biežāk nekā ar draudzeni. Tas ir skumji, bet viņš noteikti nevēloties notikušajā vainot Zani.

Ja Valdim Škutānam izdodas izbrīvēt nedēļas nogali, lai atpūstos, viņš nevēlas divas dienas no vietas gulšņāt mājās, skatoties televīziju. Liekot noprast šķiršanās iemeslu, Valdis papildina: ja otra pusīte nevar turēt līdzi viņa vēlmēm un idejām, tad tas agri vai vēlu beidzoties.

Ar divu dēlu māmiņu Zani Valdis attiecības sāka pagājušā gada nogalē. Viņi bijuši pazīstami jau sen, jo abiem ir kopīgs draugu loks. Kad Valdim beidzās attiecības ar dejotāju Lauru Kosīti, viņš, lai aizmirstos, sparīgi metās dažādos projektos. Pēc attiecībām ar Zani Valdi vēlas pāris mēnešu brīvdienas kādā eksotiskā salā, kur varētu baudīt mieru un dzīvi bez stresa.

Taču portāls kasjauns.lv vēsta, ka Valdim Škutānam (24) un Zanei Bogdanovai (28) attiecības izdevies saglābt un viņš noliedz presē izskanējušo informāciju, ka izjukusi viņa kopdzīve ar draudzeni Zani, lai gan nenoliedz, ka pēdējā laikā pāra attiecībās bijuši gan kāpumi, gan kritumi. Rosinājums iekļaut dejotāju brīvo līgavaiņu topā esot bijis joks, un tagad Škutāns nožēlo, ka ir pārprasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu