Naktī auksts laiks; gaidāmas salnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Naktī no sestdienas uz svētdienu gaisa temperatūra ievērojami pazemināsies. Uz augsnes gaidāmas salnas, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā.

Naktī laika apstākļus Latvijā noteiks neliels augsta spiediena atzars, tādēļ debesis daļēji klās mākoņi un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi.

No rīta Latviju sasniegs zema spiediena ieplaka un mākoņu daudzums būtiski palielināsies. No rīta un dienā, sākot no dienvidiem, Latvijai pāri virzīsies nokrišņu zona, tādēļ teritorijas lielākajā daļā brīžiem līs.

Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš. Vienīgi piekrastes rajonos rīt pēcpusdienā vējš iegriezīsies no ziemeļiem un pastiprināsies brāzmās līdz 13 metriem sekundē.

Nakts laikā gaisa temperatūra pazemināsies līdz +1...+6 grādiem. Vietām uz augsnes ir iespējamas salnas 0...-3 grādi. Dienā gaiss iesils līdz +11...+16 grādiem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu