Latvijas būvniecības kompānijas gatavojas darbībai Tuvajos Austrumos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Trīs Latvijas būvniecības kompānijas izveidojušas kopuzņēmumu SIA «NBA Middle East», lai sāktu darbību Tuvajos Austrumos, raksta laikraksts «Biznes&Baltija».

Kompāniju, kuras pamatkapitāls ir 150 000 latu, izveidojušas «Skonto būve», «RBSSKALS» un «Re&Re». Visiem partneriem pieder pa 33,33% SIA «NBA Middle East» kapitāldaļu.

Par kompānijas vienīgo valdes locekli iecelts Māris Vidauskis, kurš šādu amatu ieņem arī «Nacionālajā būvkompāniju apvienībā», kas realizē «Gaismas pils» projektu un kurā arī apvienojušās minētās trīs būvkompānijas.

«Skonto būve» līdzīpašnieks Ivars Millers laikrakstam apstiprinājis, ka «NBA Middle East» izveidota, lai strādātu Tuvajos Austrumos. «Mēs nemainām darbības veidu un turpinām nodarboties ar celtniecības darbiem. Patlaban mūsu kompāniju pārstāvji atrodas šajā reģionā un iepazīstas ar iespējamajiem projektiem.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu