«Garāžas dueļu» superfināls jau šopiektdien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šopiektdien, 19.jūnijā, «Rock’n’Riga» notiks «Garāžas dueļu» superfināls, informē Gustavs Terzens.

Trīs mēnešu garumā uz «Rock’n’Riga» skatuves savā starpā ir sacentušās sešpadsmit grupas un tikai viena šopiektdien iegūs galveno balvu – «R’N’R» speciālo uzkrājumu, kura apjoms šobrīd ir 1023 LVL.

Superfinālā viena otrai pretim stāsies grupas «Rebel Yell» un «Wild». Noteikumi būs skarbāki, jo ierasto trīs dziesmu vietā cīņai jāgatavo piecas, no kurām trīs ir rokmūzikas absolūtās pērles, kā arī priekšnesumam grupas gatavo katra vienu oriģinālskaņdarbu. Abas grupas līdz šim ir izcēlušās ar kuplu atbalstītāju pulku, kas nozīmē, ka šopiektdien ovācijas var būt līdzvērtīgā skaļumā abām komandām. Tomēr uzvaru svinēs tā, kura klātesošo skatītāju klausītāju sirdis iekaros visvairāk. Visu noteiks ovāciju spēks!

Paralēli dueļiem, sestdienās «R’N’R» joprojām notiek jau zināmu grupu koncerti. Šosestdien, 20.jūnijā uzstāsies alternatīvā roka grupa «Exit», kuriem pavisam nesen klajā nāca jauns albums!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu