«Depeche Mode» vēstule faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depechemode.com

«Depeche Mode» oficiālajā mājaslapā «[s:25260]» lasāma vēstule, ko grupa raksta atcelto koncertu biļešu īpašniekiem — «Depeche Mode» faniem.

Vēstules saturs ir šāds:

«Visiem mūsu faniem, kuru īpašumā ir atcelto koncertu biļetes!
Mēs vēlamies dziļi un sirsnīgi atvainoties par koncertu atcelšanu. Mēs arī vēlamies nedaudz paskaidrot, kādēļ nespējam nospēlēt šos koncertus. Lēmums atcelt koncertus nebija viegls, un mēs saprotam jūsu vilšanos un neapmierinātību. Arī mēs esam vīlušies.

Pēc veiksmīgajiem koncertiem Austrumeiropā un Dienvideiropā 2006. gadā mēs bijām patīkami satraukti par atgriešanos vairākās iemīļotās pilsētās, kā arī par satikšanos ar faniem jaunās pilsētās, kur neesam spēlējuši.

Saprotot, ka nespēsim sniegt koncertus noteiktajos datumos, mēs ar menedžeriem meklējām iespēju tos pārcelt. Līdzšinējā vilcināšanās saistīta ar vēlmi labi izpētīt visas iespējas, jo šāda mēroga tūres izmaiņas saistītas ar loģistikas problēmām.

Papildu problēmas rada fakts, ka liela daļa atcelto koncertu tika plānoti stadionos, un tas nozīmē, ka tie var notikt tikai vasaras sezonā.

Kā zināms, jau noteikti datumi, kad pēc Eiropas tūres mēs uzstājamies Dienvidamerikā un Ziemeļamerikā, tādējādi vasaras grafiks ir pilnīgi aizņemts. Līdz ar to vienīgie koncerti, kurus spējam pārcelt, ir tie, kas tika plānoti slēgtās arēnās — tos varēsim nospēlēt Eiropas tūres ziemas posmā. Mēs šobrīd nespējam pārplānot uzstāšanos Atēnās, Stambulā, Bukarestē, Sofijā, Belgradā, Varšavā, Viļņā un Rīgā. Nenotikušās uzstāšanās šajās pilsētās būs mūsu prioritāte, kas jāīsteno tuvākajā nākotnē.

Vēlreiz vēlamies pateikties par jūsu pacietību, sapratni un atbalstu. Mēs patiesi atvainojamies, ka nespējam uzstāties, kā iepriekš plānots.

Martins, Endijs un Deivs»

Koncertaģentūras «FBI» pārstāvis Kristaps Kārliņš satrauktajiem faniem sniedza komentāru: «Ja grupai un tās pārstāvjiem izdosies ieplānot jaunu koncerta norises datumu Rīgā, tad uz to tiks izplatītas jaunas biļetes, jo diemžēl Skonto stadionā iespājams koncertēt tikai vasaras periodā Latvijas klimatisko apstākļu dēļ. Tas noziīmē, ka koncerts notiks lielākajā slēgtajā norises vietā. Biļetes uz 25. maijā paredzēto koncertu janodod atpakaļ.»


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu