Šons Penns, lai glābtu laulību, atsakās no divām lomām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Oskarotais aktieris Šons Penns atteicies piedalīties divās filmās. Viņa preses sekretārs apstiprinājis, ka Penns nepiedalīsies projektos  «The Three Stooges» un «Cartel», taču konkrētus iemeslus šādam aktiera solim nav minējis, vēstī [s:25286].

Penns, kurš saņēma «Oskaru» par lomu filmā «Milks» («Milk»), pagājušajā mēnesī atsaucis laulības šķiršanu ar sievu Robinu Raitu Pennu, ar kuru ir precējies 13 gadus. Pāris, kas apprecējās 1996.gadā, pirmo reizi uzsāka šķiršanās procesu 2007.gada decembrī pēc Robinas Raitas Penas iniciatīvas, taču arī atsauca šķiršanos pēc četriem mēnešiem.

«The Hollywood Reporter» uzskata, ka Penns nolēmis gadu atpūsties, lai vairāk uzmanības veltītu ģimenei.

 «The Three Stooges», kurā Pennam bija jāfilmējas kopā ar Benisio del Toro un Džimu Keriju, veidotājiem tagad jāizlemj - gaidīt, kamēr Penns atpūtīsies vai meklēt citu aktieri.

Savukārt kino lentes «Cartel» veidotāji nolēmuši turpināt darbu bez Penna.

Šobrīd pabeigtas un gatavas savām pirmizrādēm divas filmas ar Šona Penna piedalīšanos - «The Tree of Life» un «Fair Game».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu