Stīvens Spīlbergs gatavo piekto «Indianas Džonsa» daļu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Režisors Stīvens Spīlbergs uzsācis darbu pie piektās filmas par arheologu Indianu Džonsu, tā intervijā BBC paziņojis aktieris Šia Labefs, kas «Kristāla galvaskausa karalistē» atveidoja Indianas dēlu, raksta [s:25290].

Nevarētu teikt, ka šis jaunums kādu būtu šokējis, beigu galā vēl pirms gada scenārists un producents Džordžs Lūkass ne tikai pastāstīja par plāniem veidot kārtējo turpinājumu, bet pat piedāvāja galvenajai lomai nevis 66 gadus veco Harisonu Fordu, bet Labēfu.

«Stīvens Spīlbergs man teica, ka beidzot esot atradis filmai piemērotu stāstu, un es domāju, ka tagad viņi ķērušies pie sagatavošanas darbiem,» paskaidrojis aktieris, neiedziļinoties detaļās, vien norādot, ka filmā nebūšot nekādu specefektu.

Atgādinām, ka «Kristāla galvaskausa karaliste», kuras budžets bija  185 miljonus dolāru pasaulē nopelnīja 800 miljonus dolāru, pierādot, ka 20 gadu laikā skatītāju interese ne tikai zudusi, bet pat augusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu